> Descriere Societate >

Despre Noi

"Monor, natural si hrănitor"

Situată în Transilvania, în inima păsunilor, unde aerul nepoluat, relieful si vegetaţia acestuia, permit ca activitaţile zootehnice să se desfasoare în cel mai natural mod posibil, Societatea Comerciala "Carmo-Lact Prod" SRL, continuă una din cele mai vechi tradiţii romanesti, aceea de crestere a animalelor în vederea obţinerii producţiei proprii de lapte, întrucat, laptele constituie materia prima în activitatea desfasurată de firma.

Ca urmare a procesării laptelui, firma ofera produse bogate în nutrienţi, ideale pentru o dieta sănătoasă, produse ce poartă cu certitudine o marca a calitătii, cautată de fiecare din noi.

În ideea de a-si satisface clienţi, de a răspunde exigentelor lor, firma "Carmo-Lact", depune eforturi susţinute pentru a îmbunătăţii, în permanenţă, procesul tehnologic si a fi competitivă cu tehnologiile moderne.

Astfel, unitatea a ajuns sa dispună de doua secţii, dotate cu utilaje performante, conforme cu standardele U.E. Cele două secţii de procesare: pentru producţia de produse proaspete (capacitate:60.000l/zi) si pentru producţia de branzeturi (capacitate: 50.000l/zi), includ si o linie de ultrafiltrare, o linie de microfiltrare si de asemenea, o staţie de epurare care asigură atat epurare chimica cat si biologica.

La ora actuală, reţeaua de distribuţie a produselor MONOR, cuprinde peste 1000 de clienti cu peste 1.500 de puncte de lucru in oraselor Baia Mare, Bistriţa, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Medias, Ramnicu Valcea, Reghin, Satu Mare, Sibiu, Sighisoara, Targu Mures.

Societatea dispune de propriile mijloace de transport (30 autofrigorifice si 10 cisterne pentru lapte) si de un parc auto care asigura service-ul acestora, astfel că, produsele ajung la destinaţie la timpul necesar, in conditii de siguranţă, livrate la calitate maximă.