> contact >
Termeni si conditii
"Monor, natural si hrănitor"
Informatiile prezentate de catre SC Carmo-Lact Prod SRL prin intermediul acetui website, sunt destinate exclusiv informarii clientilor.

Toate materialele de pe acest website sunt proprietatea SC Carmo-Lact Prod SRL , reproducerea, stocarea ori transmiterea unor parti ori a intregului continut al acestora, fara acordul prealabil al proprietarului este interzisa.

SC Carmo-Lact Prod SRL , isi rezerva dreptul de a adauga, modifica ori sterge in tot sau in parte informatiile prin intermediul acestui website fara vreun avertisment prealabil.De asemenea, proprietarul isi rezerva dreptul de a inchide temporar sau definitiv, total sau partial acest website, fara nici o obligatie de notificare prealabila. Orice utilizator care viziteaza acest website si care ofera date cu caracter personal, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal de catre SC Carmo-Lact Prod SRL , in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a oricaror reglementari viitoare. Prin accesarea acestui website, dumneavoastra va exprimati acordul cu privire la acceptarea in totalitate a conditiilor prevazute in cuprinsul acestor mentiuni legale.